Contest Copy Paste


Ingatkan contest ni macam susah, sekali tengok contest ni antara yang paling mudah saya join. saya kate paling mudah.. MEMANG paling mudah..

Contest dianjurkan oleh:  http://precious-innocent.blogspot.com/

Link contest: http://precious-innocent.blogspot.com/2009/11/contest-copy-paste.html

DeepBlueLense
Apa kene buat??
Saya dah buat pun!! tempek jer gambar kat atas tu dekat blog.. mane-mane asal senang nak tengok.. lepas tu leave comment dekat entry dia, email ke, atau sewaktu dengannya yang mane-mane senang dengan kite.. wahh!! ITU SAJE.. senang kan.. Pemenang akan dipilih melalui Random.org

Cepat cepat sebab tarikh tutup adalah 6 Disember 2009 iaitu Hari ni sebelum 11.59pm..

Ni petikan dari organizer
hadiah - untuk Seorang (tapi berdoa la mana la tau kot-kot tlebih baik hati nanti.. huhu)
* outdoor shooting
* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!


ps, actually hadiah nie adalah pakej yang kami tawarkan buat masa nie, ianya berharga RM50 aje... so, kalau rasa cam lambat je nak tunggu result contest nie, boleh je hire kami dengan harga di atas... huhu...


Read more: http://precious-innocent.blogspot.com/2009/11/contest-copy-paste.html#ixzz0YsE40EKM
Under Creative Commons License: Attribution

Ok, Im done :)

1 comments:

precious innocent said...

masyeh sbb join contest yg senang bangat nie.. hehe

-mama emma®-

Post a Comment

Copyright 2009 A mother who crazy about contest. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy