TheHoneybunch 2010 Giveaway #1 : Best Birthday Ever!


Contest organized by: http://thehoneybunch.blogspot.com


Presenting....



Proudly sponsored by:


Gambar yang nak dipertaruhkan


Nama anak: Muhammad Emir Rasyid bin Emran
Tarikh lahir: 29 Jun 2006
Sambutan: November 2007


First time organize birtday, lambat 6 bulan dari sepatutnya sebab urusan pindah rumah baru tak selesai. Dah lama plan nak buat bulan November, sekali kejadian tak diingini berlaki, mase tu ade maid, tapi minggu tu dia emergency nak balik Indon sebab adik dia patah kaki (Note: sekarang maid tak gune tu dah lari, ntah betul ntah tidak adik dia kaki patah Allah saje tau), so left me alone prepare semua sendiri. PAling best at the same time, mak n ayah nak pergi haji, so hari tu ade kursus haji. Lepas tu sebab semua last minute, tak order catering, semua masak sendiri, termasuk dengan birthday cake. Nota: Sebelum tu tak masuk lagi kelas buat kek, so hentam koromo saje lah.. janji cun.. Emir mase tu excited birthday, tapi masa orang ramai nyanyi birthday cake dia nangis pulak, and refused nak tiup lilin ape bagai. Tak de SATU pun gambar dia senyum mase ni, semua gambar nak merap je.. mungkin sebab terkejut kot ramai orang datang rumah. Tapi tahun tu saje dia mcam tu, tahun kedua sambut birthday Emir, dia dah paham and tak takut lagi..

Ok yang ni bukan untuk dipertaruhkan, just nak tunjuk macam mane meragam nyer Emir mase tu..

5 comments:

Hanz said...

Salam Em. Thanks for joining.Noted & good luck!

Em's Family said...

hope everything is fine.. thanks ya

Sherry said...

you won email me yeah

sherrygo at hotmail dot com

Sherry said...

I sponsored another giveaway check out
http://thcorner.blogspot.com

Em's Family said...

thanks ya :)

Post a Comment

Copyright 2009 A mother who crazy about contest. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy