Contest Sweet Couple Vs BroFramestone & Khaizarien


Contest organized by: http://www.broframestone.com/

Contest link: http://www.broframestone.com/2010/03/contest-sweet-couple-vs-broframestone-khaizarien/







  • Nama pasangan: Emran and Amira
  • Detik mula berkenalan MiRC, December 2000
  • Detik dilamar Kekasih: 25 December 2001 Kawin:  21 May 2005
  • 5 perkara yang pasangan anda ada dan orang lain tiada [pastikan pekara itu yang menyebabkan anda terima si dia]
  1. Segala pasal IT sila bagi kat dia..
  2. My moveable library, segala macam bende saya nak tanye, dia boleh jawab, sebab he loves reading (tolak gossip artis je)
  3. Garang.. perghh garang pun boleh tahan, tapi tak pernah yer naik naik tangan ni
  4. Of course laa handsome.. huuhu
  5. he is the father to my son!!

BroFramestone & Khaizarien merupakan pasangan dua sejoli, same cantik sama pandan, sama tinggi sama rendah, sama kacak sama bergaya, sama rasa sama jiwa, sama hati sama perasaan Dan Mereka tidak boleh mengalahkan pasangan Amira dan Emran.
  1. Nama anda & Pasangan: Amira & Emran

3 comments:

-aTie- said...

good luck yer.. :)

sweet couple

Khaizarien @ atie Blog

Bro Framestone said...

Undi akan bermula tetap pukul 12.01Am 1th April 2010

Apa yang anda perlu pastikan pengundi anda lakukan:-

1. Pilih 5 blogger dari yang tercalon
2. Nyatakan No calon blogger di dalam ruangan komen
3. Anda mesti merupakan blogger
4. Pastikan anda menggunakan email yang sah
5. Pastikan anda menggunakan URL blog anda (satu pengundi boleh gunakan satu blog sahaja, 2-3 blog automatik jd pengundi hantu)

Cara mengomen:-

1- Sweet Couple 01
2- Sweet Couple 02
3- Sweet Couple 03

Contoh je nie…. Undi yang tiada dalam senarai akan di anggap undi rosak

Undi xcukup untuk 5 pasangan pun dianggap undi rosak

Tolong jangan rosakan suasana & kebahagiaan mereka.

Undi akan mula di kira dari 01-04 April 2010

Pastikan undi mereka adalah tulus & bukannya April Fool.

BroFramestone Blog

Amalina Omar said...

good luck ye..^^

Post a Comment

Copyright 2009 A mother who crazy about contest. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy