SWEET moments Contest by lensaMama


Contest organized by: http://lensamama.blogspot.com


Contest link: http://lensamama.blogspot.com/2009/11/sweet-moments-contest-by-lensamama.html





 dan ini gambar untuk ibu Emir pertaruhkan
 
Nama budak comot ni: Muhammad Emir Rasyid Emran
Date of birth: 29 June 2006
Seperti biase, kalau makan ice cream cone tak kan pernah nyer tak comot, selalu suruh beli ice cream tapi tak nak, dia nakkkk jugak ikut gaya mak ayah dia.. so tak pe lah kite pun berserah jer lah.. kasik dia can.. tapi ni hanya di rumah, kalau kat luar macammane pun kene makan ice cream cup jugak.. cone is a big No no..

2 comments:

UmiDAnisH said...

nak sikit eskrem tu boleh? goodluck

Em's Family said...

Thanks :)

Post a Comment

Copyright 2009 A mother who crazy about contest. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy