Miakididdles Giveaway


Contest organized by: http://alinalancontest.blogspot.com dan http://alinalan.blogspot.com

Contest link: http://alinalancontest.blogspot.com/2010/07/miakididdles-giveaway.html


Pada pendapat saya , kalau dari segi content tak ade ape nak improve, yang ada seakrang sudah baik, lagipun ia nya secara spotan kan.. kalau kite buat entry based kepada orang cakap, rasa macam tak honest pulak entry kite nanti..

Susun atur pun sangat kemas.. no comment

Cuma saya rasa, sekarang ni kire manageable lagi lah sidebar nyer, tapi penganjur pun boleh tahan kaki contest jugak, jadi for sure lagi lame lagi banyak kemenangan, insyaAllah, jadi kalau nak letak semua kemenangan dekat sidebar, lame - lame takut amik masa kepada readers tunggu masa me"loading".. mungkin ada cara lain untuk rekod list kemenangan, mungkin dengan cara melabel??

Ok itu saje comment two cents saya..

Saya mahu tag

CONTEST ENDS: 14 AUGUST 2010

2 comments:

Momma Mia said...

ok mekaceh comments tu. membina, InsyaAllah akan dipertimbangkan.

ok checked. Pls check dah follow tecik craft ke? sbb tak jumpa. nnti update ek. Good luck

Em's Family said...

errr saya miss that wann.. ok thanks ya.. dah update :)

Post a Comment

Copyright 2009 A mother who crazy about contest. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy