Diary Giveaway


Contest organized by: http://ashqiara.blogspot.com/

Contest link: http://ashqiara.blogspot.com/2010/08/diary-giveaway.html


Ok, kenape saya perlukan diary...
Saya perlukan diary untuk pelbagai sebab.. sebenarya saya start tulis diary masa umur saya sembilan tahun , amase umur 9 tahun tu saya perlukan diary sebab saya malas nak cakap sorang-sorang kat dinding, saya kecik2 dah jadik anak sulung kepada adik beradik yang ramai, mase umur saya 9 tahun, saya dah ade lima beradik. jadi biaselah kan, anak sulung banyak nyimpan, lepas tu saya stop tulis diary yang cara conventional ni sebab adik saya bace dan jumpe diary dan dia distribute kat mak ayah saya...

then bila dah besar sikit, bile dah kemajuan telefon makin canggih, saya still gune diary, tapi kali ni semua dalam handphone, dalam phone saya ade banyak notes notes untuk saya ingat, untuk saya rekodkan..

tapi dengan dunia serba canggih ni, saya guna diary dengan cara lain pulak, sekarang ni, diary saya adalah blog saya, blog saya banyak tentang perjalanan dan pembesaran anak saya yang saya rekod di www.emmira.blogspot.com walaupun tak semua saya boleh bercerite, tapi at least majoriti ada di isi..

walau macam manepun, saya masih lagi guna diary sampai sekarang, untuk urusan keje saya, catit note meeting, catit bile nak meeting, catit ape yang saya perlu buat pada setiap hari..

that is how DIARY means to me...

Saya nak tag
Yani 


CONTEST ENDS TODAY :)

0 comments:

Post a Comment

Copyright 2009 A mother who crazy about contest. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy