MamaTisya Duit Raya Giveaway


Ada sesiapa yang nak duit raya!!??? Ye laa dah lame tak merasa duit raya, dulu ada jugak dapat duit raya dari hubby, tapi dia bagi segumpal duit seringgit yang lama tu. tak boleh gune pun.. sayannggg, sekarang dah tak jumpa dah duit tu..




Ada satu contest yang sungguh baik hati nak bagi kita duit raya..Contest dari Mama Tisya , link contest tu di sini..  http://mamatisya.blogspot.com/2009/10/mamatisya-duit-raya-giveaway.html ramaiii nyaa yang join contest dia dan saya rasa betapa susutnya harapan saya nak menang kan, ramai tu maksudnyaaaaaaaaa series ramai.. terbeliak bijik mata tengok orang tinggalkan comments..

Tak pe tak pe, mane tau rezeki kita kali ni..

0 comments:

Post a Comment

Copyright 2009 A mother who crazy about contest. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy